суботу, 14 жовтня 2017 р.

     Конкурс пісні та строю відбувся в Побузькій загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів, який був присвячений Дню захисника України, що відзначається 14 жовтня.
   Метою проведення огляду стало виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, збереження традицій, пов'язаних з історією Українських військ. В ньому прийняли участь учні 6-х 11-х  класів.  Під час проходження лунали  українські народні пісні та сучасні пісні про героїчні події в нашій країні.
Приємно те, що серед конкурсантів були учні 8-б класу, які є членами юнацького клубу, що діє при Побузькій бібліотеці. Клуб створено з метою виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, становлення громадянина-патріота України та знання своїх прав і обов’язків.

    Хто крокував найчіткіше і співав наймелодійніше, змогли побачити усі охочі, яких було чимало у дворі школи, а також і воїни АТО І.Чабанюк, М.Кисіль та ін. Конкурс пройшов з урочисто – піднесеним настроєм,  було помітно, що кожен клас серйозно готувався до цього конкурсу.



Немає коментарів:

Дописати коментар