субота, 27 квітня 2024 р.

 

Напередодні Дня пам’яті аварії на Чорнобильській АЕС в Побузькій міській бібліотеці відбулася зустріч учнів 11 класу Побузького ліцею , керівник Ірина Анатоліївна Валуйко, з ліквідаторами на Чорнобильській АЕС.
Запрошені учасники – ліквідатори Пучков Валерій Петрович та Розумяк Микола Миколайович розповідали про свій шлях, який довелося пройти Чорнобильською зоною, та ділилися спогадами, які назавжди залишаться у їхній пам`яті.
Учнями були прочитані вірші, присвячені подіям тридцятивосьмирічної давнини та пам’яті героям-ліквідаторам Чорнобильської аварії.
Для користувачів оформлено книжкову виставку – банком історичних фактів «І біль , і сум, і пам'ять…», на якій розміщені документальні і художні твори, що висвітлюють жахливі наслідки аварії, фотографії тих, хто ціною власного життя врятував світ.
Згідно безбар'єрного календаря 26 квітня Міжнародний день пам’яті про чорнобильську катастрофу. На знак вшанування пам’яті тих, хто ліквідував наслідки катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС) у 1986 році відбулося покладання квітів до меморіалів загиблим.
#безбарєрність








Немає коментарів:

Дописати коментар