пʼятниця, 2 червня 2023 р.

    В рамках акції "Літо-2023" Побузька міська бібліотека відвідала Сухоташлицьку, Капітанську, Пушківську філії Побузького ліцею та провели захід в міському парку відпочинку. Діти з задоволенням взяли участь у Open air "Ми хочемо щоб літо книгами було зігріто": переглядали книжкову виставку ""Бібліотека твоє вікно у світ" на якій були представлені дуже цікаві книги Василя Сухомлинського "Всі добрі люди - одна сім'я" та Зоряни Живки "Мрія", Пес Патрон", "Півник - переможець" та ін., складали пазл "Карта України", розфарбовували разноманітні розфарбовки патріотичного характеру, грали в шашки та інтелектуальні ігри.

Розпочато реалізацію заходів Стратегії розвитку читання "Читання як життєва стратегія" та забезпечення якісного відпочинку дітей влітку.

Згідно «Довідника безбар'єрності», що започаткувала Олена Зеленська , 1 червня ще відзначають і Всесвітній день батьків. У цей день варто розширювати фокус з «дитячого свята» на день, присвячений захисту прав дитини. Зокрема, важливо говорити про безпеку дітей від булінгу / кібербулінгу, сексуальних домагань, домашнього насильства тощо. Всі необхідні інформаційні матеріали ви можете подивитись в нашій біблотеці.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар