понеділок, 18 січня 2021 р.

 

 «Шедеври українського живопису» - віртуальна виставка для любителів образотворчого мистецтва, які можуть зустрітися із шедеврами українських  майстрів і поринути у світ художніх образів.

 


 Владич Л. Олексій Шовкуненко. Альбом.- К.: Мистецтво, 1976.-159 с.  Альбом присвячений талановитому українському художникові, який  писав портрети, ніжні пейзажі та натюрморти.

 


 Григорій Гнатюк.Небелівські пасторалі:живопис,графік:/альбом/.- Кропивницький: Імекс - ЛТД, 2016.- 37 с. Григорій Гнатюк – наш земляк, член Національної спілки художників України, лауреат обласної премії ім.О.Осмьоркіна, заслужений художник України.

 


Ломикін К.М. Альбом.- К.: Мистецтво, 1985.- 118 с. Альбом присвячений творчості українського живописця Константина Матвійовича Ломикіна. Він створив багато тематичних полотен, ліричних пейзажів і соковитих натюрмортів.



    Падурська Надія. Любов до життя/альбом/.- Кіровоград.: Імекс ЛТД, 2015.- 24 с. Народившись у м. Помічна, не виїжджаючи з дитинства (хвороба і самотність прив’язали її до домівки і милиць), вона і сама живе, і нас занурює у багатий світ краси людини і природи.

 


Приймаченко М.А. Марія Приймаченко: Альбом .- К.: Мистецтво, 1994.- 132с.. В альбомі репродукуються твори видатної української художниці Марії Приймаченко.

 

 


      Топська Н. Зачарована квітами.-К.: ТОВ «Книжкова база «Альфа»,2017.- 64 с. Книга розповідає про життя видатної української художниці Катерини Білокур, яка своїми полотнами виспівала дивовижну красу України.

 


Т.Яблонська. – К.: Мистецтво, 2017.- 56 с. Художня реконструкція альбому «Тетяна Яблонська» з віршами Івана Драча, написаними до кожної конкретної картини, який був надрукований у 1969 році. Книга присвячена  творчості  прекрасної жінки, талановитій, ліричній майстрині.

Немає коментарів:

Дописати коментар