середу, 5 липня 2017 р.

Відкрий своє серце книгам

В Побузькій бібліотеці для дорослих відбувся один з самих цікавих масових заходів літнього сезону – презентація нових книг молодих авторів - аматорів «Відкрий своє серце Книгам». Презентувала свій роман "Дякую тобі"  молода, чарівна мешканка нашого селища, письменниця - аматорка Дар`я Мороз . Книга розповідає про життя молодих людей, про неймовірні обставини, які з героями роману відбуваються. Присутні  ділилися враженням про прочитаний роман: він сучасний, відвертий, чуттєвий, життєвий, неймовірний  і побажали успіху Дар`ї в написанні нових романів.
  В  цей день  презентував свою збірку віршів «Думи мої»  обдарований талантом поет – аматор Олексій Кошовий. Читачі бібліотеки  вже  знайомі з творчістю поета, він є учасником масових заходів бібліотеки, пише вірші на замовлення.  Багато теплих слів було сказано про Олексія та його поезію  поетом – аматорем  Гончарук Ліною Михайлівною , яка ще не змогла видати своєї збірки віршів, але читачі знають, які вона пише  широкі, розлогі полотна, в яких так само комфортно, як в рідній батьківській хаті.   Ліна Михайлівна зачитала новий свій вірш «Про поезію Олексія і для всіх поетів – аматорів селища».

  У ході презентації звучали пісні у виконанні  працівника Будинку культури Вікторії Малявкіної. Присутні дякували за чарівні  пісні та їх виконання  і сподіваються  на продовження творчого єднання майстрів слова і умільців співати.




Немає коментарів:

Дописати коментар