четвер, 9 березня 2017 р.

Славлю в поезії свій рідний край...

      Нещодавно в Побузькій бібліотеці відбулася зустріч – спілкування «Свій рідний край у віршах прославляю..».  В гості до бібліотеки завітали: українська поетеса, літературний редактор, керівник та ведуча культурологічної студії "Духовність української родини" при Національному музеї літератури, член Національної спілки письменників України – Морозенко Марія Миколаївна та  літературний редактор журналу «Малятко», член Національної спілки журналістів України, член Національної спілки письменників України,  поетеса – Кротюк Оксана Петрівна. 
   В проведені заходу взяли участь любителі поезії та поети –аматори, користувачі бібліотеки  – Гончарук Ліна Михайлівна, Мазуренко Ольга Вікторівна, Кошовий Олексій Анатолійович. Любченко Алла Володимирівна  та юні таланти Оля і Аліна  Любченко, Інна Синєпупова, Наталя Ященко, Олександр Валуйко.  Учасники заходу спілкувалися, всі зачитували свої вірші, задавали питання гостям, на які  щиро і залюбки відповідали . Захід пройшов в дружній, веселій, невимушеній обстановці.
    Від спілки письменників України Марія Морозенко та Оксана Кротюк подарували бібліотеці книги : Віталія Іващенка Ми – українці! - вибрані поезії, Череп-Пероганич Т.П. Осінь дорослої жінки: поезія, п’єси.Тетяни Домашенко  Ангели – охоронці та Галини Манів  Тиха радість. Поезії.

    Головною метою зустрічі було знайомство присутніх з творчістю українських поетів, а також залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга відіграла в житті особистості.







Немає коментарів:

Дописати коментар