понеділок, 15 квітня 2013 р.

знову подарунок

До Побузької бібліотеки для дорослих завітав Станіслав Костянтинович Рудик -  анатом, історик ветеринарної медицини,заслужений працівник народної освіти України,публіцист, фольклорист, член Національної спілки журналістів України, відмінник освіти України,академік АН  ВО України, член WAVA, EAVA, WAIVVM, доктор ветеринарних наук, професор. Автор понад 650 публікацій в тому числі 13 підручників і 51 монографії.

 Станіслав Костянтинович народився в селі Капітанка Голованівського району Кіровоградської області і, тому коли приїздить до села, то відвідує нашу бібліотеку, а цього разу привіз  книги у фонд бібліотеки зі своїм автографом. Бібліотекарі і читачі дуже вдячні Станіславу Костянтиновичу за за подарунок.
                           Пропонуємо читачам огляд цих книг.
        Книги розраховані на широке коло читачів, запрошуємо до читання!
     


    Рудик Станіслав
 Алжирія( Країна сироко та блакитного неба) К.: АН ВШ України,2005.-156 с.
   Книга присвячена африканській країні Алжирії, у якій автор книги прожив три роки,проїхавши країну зі сходу на захід, із півночі на південь. У книзі дуже доступно і цікаво подається історія країни, розповідається про життя різних племен,аналізуються економічні перемоги, наводяться спостереження та роздуми автора.

  Рудик Станіслав.
Біблія(Зібрання законів з гуманної та ветеринарної медицини).-К.:"Агро світ України",2006,
 Вперше лікар ветеринарної медицини, професор анатомії, історик коментує біблійні закони з гуманної та ветеринарної медицини.

 Рудик Станіслав
Моє рідне село.-К.: Академія наук вищої освіти України, ТОВ"АграрМедіаГруп", 2012-117 с.+ 48 с. зі світлинами.
Книга про село Капітанку Голованівського району Кіровоградської області, яке знаходилося у центрі Трипільської культури, було поруч скіфської Священної землі Екзампай та входило до Уманського козацького полку. Подається життя та побут селян у ХХ столітті.

  Рудик Станіслав
Світ очима анатома.-К.: Академія наук вищої школи України, 2002.-285 с.
 Ця автобіографічна повість-мандрівка написана мандрівником, анатомом, істориком. Поєднання в одній людині якостей мандрівника, анатома та історика - надзвичайно рідкісне явище. Автор побував у більш ніж тридцяти країнах світу, проїхавши і пройшовши малоходженими шляхами. Це Африка і країни Азії, Кавказ і Крим, країни Європи і далекий Байкал, широка та величезна Волга та оспіваний Дніпро.

  Станіслав Капітанський
Друзі ізока.-К.:"Аграр Медіа Груп",2013.-78 с.
Вперше в казковій формі подається історія України та тваринний світ.
                                                                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар